search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:23
MENU CLOSE

Πώς ένας αλιγάτορας προκάλεσε αναστάτωση σε αεροπορική βάση της Φλόριντα (Photos/Video)

24.04.2024 16:46
florida aligatoras

Βρήκε ζεστασιά και πήρε έναν υπνάκο μπροστά στους τροχούς ενός αεροσκάφους στην Αεροπορική βάση ΜακΝτιλ, στην Τάμπα της Φλόριντα, ένας αλιγάτορας, θέτοντας σε συναγερμό το προσωπικό το αεροδρομίου.

Ο αλιγάτορας δεν είχε καμία πρόθεση να μετακινηθεί από τη θέση του, με συνέπεια να μπλοκάρουν οι πτήσεις και χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για να τον μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Ο αλιγάτορας ήταν ευμεγέθης και το προσωπικό της αεροπορικής βάσης ειδοποίησε τους ειδικούς από την Υπηρεσία Προστασίας Άγριας Φύσης της Φλόριντα, οι οποίοι τον παγίδευσαν με σχοινί για να μην τους επιτεθεί. Στην συνέχεια απομάκρυναν το ερπετό προς τον ποταμό Χίλσμπορο, που βρίσκεται κοντά στην αεροπορική βάση.

«Ο νεοφερμένος αεροπόρος με τα πολλά δόντια μεταφέρθηκε σε πιο κατάλληλο περιβάλλον, μακριά από τη βάση. Πολλές ευχαριστίες στην Υπηρεσία Προστασίας Άγριας Φύσης για την βοήθεια», ανακοίνωσε η διοίκηση της αεροπορικής βάσης.

Η επιχείρηση έχει καταγραφεί σε βίντεο, όπου φαίνεται ο αλιγάτορας που κοιμάται μπροστά στους τροχούς ενός αεροσκάφους. Οι άνθρωποι της πολεμικής αεροπορίας αστειευόμενοι υπέθεσαν ότι ο αλιγάτορας είχε εκδιωχθεί από τον ποταμό Χίλσμπορο από τον Έλβις, έναν άλλο τεράστιο αλιγάτορα που κυκλοφορεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Υπηρεσίας Προστασίας της Άγριας Φύσης αυτή την εποχή οι αλιγάτορες αρχίζουν να ζευγαρώνουν και πιθανότατα ο συγκεκριμένος αλιγάτορας απομακρύνθηκε από τον ποταμό αναζητώντας το ταίρι του.

Διαβάστε επίσης:

Politico: Απειλή για την Ευρώπη η άνοδος της ακροδεξιάς – Ποιοι επιθυμούν επανεκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Τζον Λένον: Στο σφυρί η «χαμένη» 12χορδη κιθάρα του από την εποχή του «Help!» – Πόσο θα πουληθεί (photos/video)

Έντι Μέρφι: Ατύχημα με πολλούς τραυματίες στα γυρίσματα νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06