search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:34
MENU CLOSE

Δουδωνής κατά ΣΥΡΙΖΑ (και ΝΔ) για τους Σπαρτιάτες

25.04.2024 15:05
doudwnis

Οξεία και εξόχως σαρκαστική είναι η ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συνταγματολόγος Παναγιώτης Δουδωνής για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ (και προσωπικά του Στέφανου Κασσελάκη), αλλά και της ΝΔ για την υπόθεση των Σπαρτιατών.

Ο κ. Δουδωνής επισημαίνει αντιφάσεις στις δημόσιες τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπενθυμίζει ότι και η ΝΔ επέτρεψε ουσιαστικά τη συμμετοχή του Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

Έχει… ψωμί αυτή η κόντρα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Θλίβομαι και προβληματίζομαι για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το εγκληματικό προκάλυμμα των «Σπαρτιατών». Άραγε να οφείλεται σε κλείσιμο του ματιού, όπως ισχυρίζεται ο ένας εξάδελφος Κασσελάκης ή σε απλή ασχετοσύνη, όπως μας έχει συνηθίσει ο άλλος εξάδελφος, Πρόεδρος Κασσελάκης; Όπως και να έχει είναι γεγονός ότι χρησιμοποιείται κάθε είδους φθηνή δικαιολογία που φτάνει ως την αστειότητα. Έφτασαν μάλιστα το σημείο να ψέγουν το ΠΑΣΟΚ που κατέθεσε υπόμνημα για να αποκλειστεί τόσο το κόμμα των «Σπαρτιατών» τώρα όσο και οι «Έλληνες» επίσης του καταδικασμένου εγκληματία Κασιδιάρη το 2023 και συνδιαμόρφωσε και ψήφισε τη νομοθετική ρύθμιση περί «πραγματικής ηγεσίας» με βάση την οποία εκδόθηκαν αυτές οι αποφάσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε υπομνήματα κατέθεσε ποτέ, ούτε τη ρύθμιση συνδιαμόρφωσε ή έστω ψήφισε. Η προάσπιση όμως της δημοκρατίας και των θεσμών είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και στη μάχη αυτή είμαστε περήφανοι που ως ΠΑΣΟΚ σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή, πολλές φορές και μόνοι. Όσο δε για τη Νέα Δηκοκρατία που κουνάει το δάχτυλο, θέλω να υπενθυμίσω ότι με δική της αποκλειστικά ευθύνη συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων οι «Ελεύθεροι Αθηναίοι» και κατήλθε ως υποψήφιος δήμαρχος ο ίδιος ο εγκληματίας Κασιδιάρης, καθώς αρνήθηκε πρόταση νόμου που κατέθεσε στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ και θα τον απέκλειε από τις εκλογές του Οκτωβρίου. Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.»

Διαβάστε επίσης:

Μα, δεύτερος ο Βελόπουλος στην πόλη της Θεσσαλονίκης; Και πέμπτο το ΠΑΣΟΚ;

Στη λαμπαδηδρομία δεν χωρούσαν ολυμπιονίκες, αλλά χώρεσε ο γιος του προέδρου της επιτροπής…

Τα τρία χαστούκια στη Βουλή που έμειναν στην ιστορία – Ο Τσακλίδης, ο Ζαχαράκης και ο Κεδίκογλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50