search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:03
MENU CLOSE

The Ritual: Αλ Πατσίνο και Νταν Στίβενς ως… εξορκιστές στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Μίντελ

25.04.2024 12:06
DanStevens_ALPACINO

Ο Αλ Πατσίνο (Al Pacino) και ο Νταν Στίβενς (Dan Stevens) ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα ταινία τρόμου «The Ritual» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μίντελ (David Midell).

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα η νέα παραγωγή ακολουθεί δύο ιερείς, ο ένας από τους οποίους αμφισβητεί την πίστη του (Στίβενς) και ο άλλος αναμετράται με το δύσκολο παρελθόν του (Πατσίνο).

Ωστόσο πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να σώσουν μια νεαρή γυναίκα μέσα από μια δύσκολη και επικίνδυνη σειρά εξορκισμών.

Η ταινία αποτυπώνει την ιστορία της Έμα Σμιντ (Emma Schmidt), μιας Αμερικανίδας της οποίας η «δαιμονική κατοχή» κορυφώθηκε με οδυνηρούς εξορκισμούς, όπως αναφέρει το Variety. Η περίπτωσή της παραμένει «ο πιο λεπτομερώς τεκμηριωμένος εξορκισμός» στην αμερικανική ιστορία.

Το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης με τον Ενρίκο Νατάλ (Enrico Natale) ενώ την παραγωγή ο Άντριου Στίβενς (Andrew Stevens) μαζί με τους Μίτσελ και Νάταλι Γουέλς (Mitchell & Natalie Welch).

Στο πλευρό των δύο πρωταγωνιστών οι Ασλεϊ Γκριν (Ashley Greene) και Αμπιγκέιλ Κόουεν (Abigail Cowen).

Η XYZ Films απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα της ταινίας, με την πρεμιέρα στις αίθουσες να προγραμματίζεται για το 2025.

Διαβάστε επίσης:

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Δράμα, κωμωδία και «Οι Αντίπαλοι» (Videos)

«Μην Ανοίγεις την Πόρτα»: Tο θρίλερ των Unboxholics κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (Videos)

«Atlas»: Η Jennifer Lopez τα βάζει με την Τεχνητή Νοημοσύνη στο πρώτο τρέιλερ της υπερπαραγωγής του Netflix (photo/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50