search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:19
MENU CLOSE

Αλμυρός: Κλείδωσε το σκυλάκι της στο αυτοκίνητο και πήγε να φάει

09.05.2024 10:12
skylos new

Κλείδωσε τον σκύλο της μέσα στο αυτοκίνητό της μια γυναίκα που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ του ΣΕΑ στον Αλμυρό Μαγνησίας και πήγε να γευματίσει.

Αδιαφόρησε για τον κίνδυνο που αντιμετώπισε το καημένο το ζώο, εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύχθηκε στο όχημα.

Άλλοι οδηγοί που είδαν τον σκύλο να υποφέρει κλειδωμένος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενημέρωσαν έναν υπάλληλο του ΣΕΑ, ο οποίος με τη σειρά του, ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Δρυμώνα, οι οποίοι απελευθέρωσαν τον σκύλο και εντόπισαν την ασυνείδητη ιδιοκτήτριά του.

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ της επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Διαβάστε επίσης

Fire Rainbow: Ο Θοδωρής Κολυδάς εξηγεί τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που εμφανίστηκε την Τετάρτη

Βόλος: Νεκρός 55χρονος οδηγός μηχανής – Χτύπησε με το κεφάλι στο κράσπεδο

Καιρός: Σκόνη, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38