search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:33
MENU CLOSE

Ολυμπιακός-Άστον Βίλα: Live η ιστορική «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του Conference 2-0

09.05.2024 21:58
Untitled design (1)

Μπροστά στην πιο μεγάλη πρόσκληση της ιστορίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Με νίκη επί της Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν θέση για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα.

Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ και πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο καλούνται να υπερασπιστούν.

Με παρακαταθήκη την διαφορά δύο τερμάτων, η ομάδα του Ισπανού τεχνικού θα παραταχθεί στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα από την Αγγλία -όπου εντυπωσίασε με την απόδοση της και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Άστον Βίλα- και να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Live η αναμέτρηση:

1′ Έναρξη στο ματς

11′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός με τον Ελ Καμπί!

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο

Σέντρα στο Β’ ημίχρονο

78′ Ο Ρέτσος έβγαλε μία υπέροχη πάσα στον Ελ Καμπί που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και εκείνος νίκησε τον Μαρτίνες για το 2-0!

Τέλος αγώνα

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έτοιμος να γράψει ιστορία στο «καυτό» Καραϊσκάκη – «Καθαρίζει» την Άστον Βίλα και δίνει ραντεβού στην Opap Arena με τη Φιορεντίνα (video)

Euroleague: Επικές προκρίσεις για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Με δύο ομάδες μετά από χρόνια η Ελλάδα σε Final Four (videos)

Ολυμπιακός: Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ στο «Καραϊσκάκης» για τον ημιτελικό του Conference League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:32