search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:36
MENU CLOSE

Eurovision: Έτσι θα εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού (Video)

09.05.2024 10:20
paparizoy-new

Την ενδυματολογική της πρόβα για τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαΐου η Έλενα Παπαρίζου.

Η πρώην νικήτρια του διαγωνισμού επιστρέφει…. δριμύτερη στη σκηνή ερμηνεύοντας το «My Number One» που 19 χρόνια πριν, είχε χαρίσει στην Ελλάδα την πρώτη θέση.

Όπως φαίνεται από βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλενα επέλεξε να φορέσει μια λαμπερή ολόσωμη φόρμα για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση.

Πέρα από την Ελληνίδα ποπ σταρ, δύο ακόμα πρώην νικήτριες θα ανέβουν στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού. Ο λόγος για τη Σερτάμπ (Τουρκία 2003) και τη Σαρλότε Περέλι (Σουηδία 1999).

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της EBU, οποιοσδήποτε το επιθυμεί θα μπορεί να πάρει μέρος στο interval act από την άνεση του σπιτιού του μέσω ενός videowall που θα έχει στηθεί επί σκηνής και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα από τους Eurofans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για να συμμετάσχουν στο euro-karaoke οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν για τις κατάλληλες οδηγίες μέσα από τα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στα social media, καθώς και από το Eurovision App.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η πρόβα generale και το δακτυλίδι… έκπληξη που φοράει η Μαρίνα Σάττι

Glamorous… Πάσχα στη Μύκονο: Γεμάτο το νησί από διάσημα ζευγάρια και… πολιτικούς – Ποια διάσημη πέτυχε ο Οικονομόπουλος στον δρόμο

Eurovision 2024: Άλλοι κράζουν και άλλοι θαυμάζουν την κίνηση της Ελένη Φουρέιρα που θυμίζει… Σάττι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:32