search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:21
MENU CLOSE

Πάρις Χίλτον – Νικόλ Ρίτσι: Ξανά μαζί για τηλεοπτικό ριάλιτι

09.05.2024 12:01
hilton-richie-new

Τις δυνάμεις τους και πάλι ενώνουν η Πάρις Χίλτον και η Νικόλ Ρίτσι καθώς, σύμφωνα με το Page Six, οι δυο ηθοποιοί του «Simple Life» έχουν, ήδη, υπογράψει για ένα νέο πρότζεκτ στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα, ένα ριάλιτι.

Αν και δεν είναι σαφές ποια θα είναι η υπόθεση της σειράς, πηγές δήλωσαν στο TMZ την Τετάρτη ότι το νέο πρότζεκτ θα διαφέρει από το σόου των αρχών της δεκαετίας του 2000.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ το οποίο φέρεται να ήταν στα σκαριά εδώ και μήνες, με τις δύο κοσμικές κυρίες να επεξεργάζονται διάφορες ιδέες προτού καταλήξουν σε μια πρόταση.

Ωστόσο, οι κάμερες και τα φώτα δεν έχουν ανάψει, με την παραγωγή να βρίσκεται προς το παρόν σε πρώιμο στάδιο.

Βέβαια, από την πρώτη στιγμή που οι εταιρείες παραγωγής έμαθαν ότι η 43χρονη Χίλτον και η 42χρονη Ρίτσι θα συνεργαστούν ξανά, ακολούθησε «βροχή» προσφορών, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αν και δεν είναι σαφές ποιο δίκτυο θα αναλάβει τη νέα σειρά, η εταιρεία παραγωγής του Τζέιμς Κόρντεν, «Fulwell 73», φέρεται να κέρδισε τα δικαιώματα.

Το «Simple Life» προβλήθηκε από το 2003 έως το 2007 και ακολουθούσε τη Χίλτον και τη Ρίτσι καθώς προσπαθούσαν να κάνουν επιβιώσουν με χαμηλό μισθό, στον πραγματικό κόσμο.

Η σειρά διήρκεσε μόνο για πέντε σεζόν και εξακολουθεί να αναφέρεται ως ένα ιστορικό κομμάτι της ποπ κουλτούρας μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Έτσι θα εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού (Video)

Eurovision 2024: Η πρόβα generale και το δακτυλίδι… έκπληξη που φοράει η Μαρίνα Σάττι

Glamorous… Πάσχα στη Μύκονο: Γεμάτο το νησί από διάσημα ζευγάρια και… πολιτικούς – Ποια διάσημη πέτυχε ο Οικονομόπουλος στον δρόμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:20