search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:27
MENU CLOSE

Τριήμερη επίσκεψη Κουτσούμπα από σήμερα (9/5) στη Γερμανία

09.05.2024 08:55
dimitris_koutsoumpas_new

Τριήμερη επίσκεψη στη Γερμανία (9-11 Μαΐου) πραγματοποιεί από σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ έχει ως εξής:

  • Σήμερα Πέμπτη 9 Μάη, Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί, στις 12 το μεσημέρι, το Πρώην Ναζιστικό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης στο Νταχάου. Θα καταθέσει στεφάνι στο Διεθνές Μνημείο, θα περιηγηθεί στους χώρους του στρατοπέδου, το Κρεματόριο και το Σημείο Στρατώνα του Νίκου Ζαχαριάδη και θα καταθέσει λουλούδια στην τιμητική αίθουσα για τους κρατούμενους. Στις 13.30 θα επισκεφθεί το Σκοπευτήριο των SS στο Νταχάου, όπου εκτελέστηκαν από τους Ναζί περισσότεροι από 4000 Σοβιετικοί στρατιώτες – στελέχη του κόμματος των Μπολσεβίκων. Στη συνέχεια, στις 16.00, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Μόναχο, με θέμα: «Στις ευρωεκλογές οι Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία ψηφίζουμε ΚΚΕ. Για δουλειά με δικαιώματα – Για να μην κλείσει κανένα ελληνικό σχολείο – Τιμωρούμε τα κόμματα της ΕΕ και τους συστήματος».
  • Την Παρασκευή 10 Μάη, στις 20.00, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Ντίσελντορφ, με θέμα: «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση! Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών!».
  • Το Σάββατο 11 Μάη, στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το μουσείο – σπίτι του Φρίντριχ Ένγκελς, στο Βούπερταλ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πρόσφατα πραγματοποίησε περιοδεία και σε ΗΠΑ και Καναδά, με το ΚΚΕ να έχει επικεντρωθεί στις περιοδείες στο εξωτερικό παρότι καταψήφισε το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο.

Διαβάστε επίσης:

Σπηλιωτόπουλος για Κασσελάκη: «Είναι επιτυχημένος και δεν έχει να κρύψει κάτι»

Γιατί ταράζει την κυβέρνηση η εκδήλωση του Ράμα

ΠΑΣΟΚ: Σε ποιες περιφέρειες «ποντάρει» ο Ανδρουλάκης – Δεύτερος στην περιφέρεια και μάχη για την Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:26