search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:07
MENU CLOSE

Ποδηλατικός αγώνας για την ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

21.05.2024 10:57
Untitled design (7)

Τον ποδηλατικό αγώνα «RUN – BIKE – CARE» διοργανώνει την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Ζάππειο ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» σε συνεργασία με τον Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Σκοπός της νέας δράσης του Κ.Ε.Φ.Ι είναι η οικονομική ενίσχυση του πολύ σημαντικού προγράμματος του συλλόγου, Μαζί στο Σπίτι που αφορά ασθενείς που δεν μπορούν να μετακινηθούν και χρειάζονται ιατρική βοήθεια.

Το πρόγραμμα παρουσίασε, χθες σε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα, η κυρία Ζωή Γραμματόγλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι., η οποία εξήρε τη συνεργασία που αναπτύσσεται με τον ΟΠΑΝΔΑ, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με καρκίνο, κυρίως στην επαρχία και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ραντεβού στο Ζάππειο την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στις 08:30 π.μ με τα ποδήλατά τους.

Η κα Ελένη Ζωντήρου, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ, αναφέρθηκε στην σημασία της πρόληψης του καρκίνου και τόνισε τη σημασία του προγράμματος ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπου υποστηρίζονται οι ογκολογικοί ασθενείς που είναι ανήμποροί να μετακινηθούν.

Επιπροσθέτως, τόνισε ότι ο Δήμος Αθηναίων, ο ΟΠΑΝΔΑ αλλά και ο Δήμαρχος Αθηναίων επιθυμούν να στηρίξουν τέτοιες δράσεις που στηρίζουν τον ευάλωτο άνθρωπο. Πρόθεση του ΟΠΑΝΔΑ είναι η συνεργασία αυτή να συνεχίσει και σε άλλες τέτοιες δράσεις που στηρίζουν τον ογκολογικό ασθενή.

Ο κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Συλλόγου Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο οποίος θα παρουσιάσει τον αγώνα στο Ζάππειο, μίλησε για τη σημασία του Run – Bike – Care, για την υποστήριξη και συμμετοχή που λαμβάνει η δράση «RUN – BIKE – CARE» από
πολλούς φορείς και αναφέρθηκε στη σημασία τέτοιων ενεργειών, στις οποίες είναι πολύ σημαντικό που συμμετέχουν και άνθρωποι των αγώνων.

Για πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του φορέα https://www.anticancerath.gr/, https://dikaiomamou.gr/, να ακολουθήσετε το λογαριασμό του Κ.Ε.Φ.Ι. στο Facebook, https://www.facebook.com/skkefi/ ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 6468222.

Διαβάστε επίσης

Έρευνα Eurordis: Οι ασθενείς με σπάνια νοσήματα ζητούν διάγνωση κατά τη γέννηση

Παιδοχειρουργός Κρικρή στο topontiki.gr: «Οι αναισθησιολόγοι γυρίζουν την πλάτη στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία – Ποια κίνητρα πρέπει να δοθούν»

Σταφυλόκοκκος: Πώς μεταδίδεται και πότε μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:06