search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:34
MENU CLOSE

Κατερίνα Λέχου: «Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 – Αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου» (Videos)

22.05.2024 09:22
katerina-lexoy-new

Για τη σχέση που έχει με τους γονείς της, την ψυχοθεραπεία που κάνει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα χρόνια που περνούν μίλησε η Κατερίνα Λέχου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», η ηθοποιός τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να λέει την ηλικία της, καθώς έτσι νιώθει ότι «φεύγει βάρος από πάνω της», ενώ ερωτηθείσα για τα… κουδουνάκια που χτυπούν όσο τα χρόνια περνούν, η ίδια τονίζει ότι αυτό έγινε δυο χρόνια πριν, όταν παρατήρησε ότι κουράζεται πιο εύκολα.

«Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου. Τι να κρύψω; Το μόνο κουδούνι που χτύπησε ήταν πριν δύο χρόνια, στα 55, που είδα ότι πλέον κουράζομαι πιο εύκολα. Θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά. Προχωράμε μέσα στα χρόνια κι οι ζωές μας διαχωρίζονται» είπε, επισημαίνοντας ότι δεν έχει κολλητές φίλες γιατί δεν επιθυμεί να έχει στη ζωή της «εξαρτητικές σχέσεις».

Η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Σε τέτοιες φάσεις είναι που ως εκ θαύματος μπαίνει κάποιος νέος άνθρωπος στη ζωή μου. Δε θα συναναστρέφομαι με 10 ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά με 4. Δεν έχω κολλητή φίλη, γιατί δεν θέλω. Δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις. Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου».

Αναφερόμενη στη σχέση της με τους γονείς της, η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε ότι έμενε στο πατρικό της σπίτι μέχρι την ηλικία των 35 ετών, αναζητώντας την τρυφερότητα που δεν εισέπραξε.

«Επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή, γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη χρησιμότητα της ψυχοθεραπείας στη ζωή του καθενός και κυρίως, των ηθοποιών, ενώ αν μπορούσε να συμβουλέψει τον νεότερο εαυτό της, θα της έλεγε να μην έχει τόσες ανασφάλειες.

«Η ψυχοθεραπεία αν θες να την κάνεις καλά, είναι χρονοβόρα διαδικασία. Για τους ηθοποιούς νομίζω είναι απαραίτητο να κάνουν ψυχοθεραπεία, γιατί είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Στον νεότερό μου εαυτό θα έλεγα να μην έχει τόσες ανασφάλειες. Έχασα πολύ χρόνο λόγω των ανασφαλειών μου. Σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση την οφείλουμε στους γονείς μας. Μοιάζω σε πολλά πράγματα με τους γονείς μου» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Το σπάνιο βίντεο με τον πατέρα της για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του (Video)

Γιώργος Μαζωνάκης: Διέψευσε ότι λήστεψαν το σπίτι του – «Aυτά που γράφτηκαν είναι αστεία»

Ήβη Αδάμου: Ο Θεός έδωσε μεγάλη ευλογία στον Μιχάλη να γράφει τέτοια τραγούδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:34