search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 00:27
MENU CLOSE

Παρατράγουδα στις Κάννες: Ράπερ έπαιξαν άγριο ξύλο με παραγωγούς – Στον καβγά ενεπλάκη και ο σύντροφος της Σερ (Videos)

24.05.2024 21:58
TRAVIS_SCOTT

Κλωτσιές, γροθιές και μπουνιές έπαιξαν στις Κάννες οι ράπερ Τράβις Σκοτ και Τάιγκα. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν αργότερα και ο σύντροφος της Σερ, ο Αλεξάντερ Έντουαρντς αλλά και ο παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα 808 Mafia.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα διεθνή πρακτορεία το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, δείχνουν τους δύο τραγουδιστές και πρώην συντρόφους της Κάιλι Τζένερ να έχουν εμπλακεί σε έντονο καβγά, με κλωτσιές και γροθιές. Τα πλάνα έρχονται από πάρτι για το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Σύμφωνα με το TMZ στον καβγά, ενεπλάκησαν και ο σύντροφος της Σερ, Αλεξάντερ Έντουαρντς και ο παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα 808 Mafia. Όλα αυτά συνέβησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, Ρίτσι Ακίβα.

Πηγές που επικαλείται το TMZ ανέφεραν, ότι ο καβγάς ξεκίνησε όταν Τράβις και Τάιγκα βρέθηκαν στη σκηνή πίσω από το DJ booth. Κάποια στιγμή, ο Ακίβα πήρε το μικρόφωνο έδωσε τα εύσημά του στους δύο ράπερ. Ο Σκοτ εκνευρίστηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, που «τον έβαλαν στο ίδιο τσουβάλι με τον Τάιγκα». Ο Σκοτ πλησίασε την ασφάλεια του Τάιγκα με απειλές και έφυγε από τη σκηνή, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με τον παραγωγό, Southside.

Λογαριασμός θαυμαστών του Τράβις Σκοτ ανέβασε, μεταξύ άλλων, το βίντεο με τον καβγά στο Twitter.

Εκείνη την ώρα ξέσπασε και ο καβγάς. O Southside και ο σύντροφος της Σερ άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, στην αρχή απλά σπρώχνοντας. Στα βίντεο με τον καβγά, η Daily Mail αναφέρει ότι το ξύλο «έπεσε» ανάμεσα στον Σκοτ και τους βοηθούς του Τάιγκα και του Έντουαρτς. Παράλληλα, το TMZ επιβεβαιώνει το παραπάνω, γράφοντας: «Μας είπαν ότι στην πραγματικότητα ήταν οι βοηθοί του Έντουαρντς και του Τάιγκα που χτυπούσαν τον Τράβις».

Διαβάστε επίσης:

Αίγυπτος και ΗΠΑ συμφώνησαν να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα μέσω της ισραηλινής διάβασης Κερέμ Σαλόμ

Κατακραυγή για ισραηλινούς στρατιώτες που έκαψαν βιβλία στη Γάζα – Έρευνα υπόσχεται ο IDF

Συνοριακό περιστατικό με τη Ρωσία καταγγέλλει η Εσθονία – Στο πλευρό του Ταλίν το ΝΑΤΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 00:27