search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:20
MENU CLOSE

Δεν ξεριζώθηκε η «Γη της ελιάς» από την πρώτη θέση τηλεθέασης ούτε την Παρασκευή

27.05.2024 16:55
H_GH_THS_ELIAS

Περιθώρια αμφισβήτησης για την πρωτοκαθεδρία της στις προτιμήσεις των τηλεθεατών δεν άφησε ούτε την Παρασκευή η σειρά «Η γη της ελιάς». Εν τω μεταξύ με διαφοροποιημένη σύνθεση στη βραδινή ζώνη τους κάποια κανάλια διαμορφώθηκαν συνθήκες για αναδιανομή των διακεκριμένων θέσεων τηλεθέασης.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μπορεί να πλασαρίστηκε στην δεύτερη θέση του πίνακα με τα δημοφιλέστερα πρόγραμμα της ημέρας, σύμφωνα με τη Nielsen, είχε διαφορά σχεδόν 3,5 μονάδων από την πρωτοπόρο σειρά του Mega.

Τρίτη επιλογή της ημέρας οι τηλεθεατές ανέδειξαν τη σειρά «Έρωτας φυγάς». Έχει ενδιαφέρον πως στην ίδια θέση μια μέρα πίσω είχε βρεθεί η σειρά «Οι ψυχοκόρες» με απόδοση 6,4%. Επίσης την Τετάρτη η ίδια σειρά στην ίδια θέση είχε τηλεθέαση 7,2%.

Η αλήθεια είναι πως ο γενικός δείκτης την Παρασκευή σημείωσε υποχώρηση σε όλα τα κανάλια, συνέβαλε όμως στην αλλαγή χαρακτηριστικών ανταγωνισμού και στη δεκάδα εμφανίστηκαν προγράμματα όπως το «Φως στο τούνελ» και «The chase».

Στα αξιοσημείωτα η σταθερή εμφάνιση στην δεκάδα της ημέρας επεισοδίου της σειράς «Το σόι σου» η οποία μεταδίδεται σε επανάληψη και από ότι δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης εξακολουθεί να αφορά μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και να συμβάλει- ανέξοδα- στη διαμόρφωση του μέσου όρου του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Το οικονομικό στο ζύγι για τη συνεργασία με Φαίη Σκορδά

Τατσόπουλος: Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου – Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό (Video)

Τηλεθέαση: Πρώτο το Mega και την Παρασκευή χάρη στο «Φως στο τούνελ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:19