search
ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 14:41
MENU CLOSE

Φαράγγι της Σαμαριάς: Κρίσιμη η κατάσταση του 55χρονου μελισσοκόμου

10.08.2025 12:25
METH_ENTATIKI

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων ο 55χρονος μελισσοκόμος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου ενώ διέσχιζε το φαράγγι της Σαμαριάς, επιστρέφοντας από τα μελίσσια του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 55χρονος έχει πνευμονοθώρακα και φέρει κατάγματα στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματος του.

Ο πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 9 το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από μια δύσκολη και χρονοβόρα επιχείρηση διάσωσης.

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση – «σταθμός» του Πρωτοδικείου Αθηνών: Δεν απολύονται οι εργαζόμενοι, ηλικίας άνω των 60 ετών, που προσλήφθηκαν για να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα

Πρέβεζα: Σκάφος με 11 επιβαίνοντες προσάραξε στην Καστροσυκιά

Σε εξέλιξη φωτιά στη Ροδόπη – Μήνυμα «112» για ετοιμότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 14:40