Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα: Μακάρι να κάνει το απονενοημένο διάβημα και να φτιάξει κόμμα (Videos)
Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σηκώνοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους, η Ζ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι «η ουσία, πάντως, είναι ότι ένας ενεργός βουλευτής άφωνος και βωβός στη Βουλή σε τόσο σοβαρά ζητήματα και κάνοντας συνεντεύξεις λέγοντας ότι του λείπει η ενεργός πολιτική, αυτό το οποίο στα αλήθεια εννοεί είναι ότι του λείπουν τα φράγκα της εξουσίας».
«Είναι προφανές ότι δεν του φτάνει η αποζημίωση, την οποία την παίρνει αχρεωστήτως. Υπάρχουν άνθρωποι που κοπιάζουν και μοχθούν. Όταν λέω “φράγκα”, το λέω με την έννοια της συνδιαλλαγής, της συναλλαγής και της διαπλοκής στην οποία επιδόθηκε ο κ. Τσίπρας και από θέση πρωθυπουργού. Θέλετε να μου πείτε ότι ο Αρτεμίου, δικηγόρος συνδεδεμένος με offshore με τα Panama Papers, μπαινόβγαινε στο Μαξίμου για να δίνει νομικές συμβουλές για κοινωνική πολιτική; Ή θέλετε να μου πείτε ότι το σκάνδαλο Πετσίτη είναι σκάνδαλο κοινωνικής πολιτικής;», συμπλήρωσε.
Από τα πυρά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας δεν γλίτωσε και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε δεχθεί σημείωμα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε ότι το στέλεχος του Μαξίμου διέπραξε αδίκημα και είπε ότι θα τον καλέσει στην Βουλή για να δώσει εξηγήσεις.
Διαβάστε επίσης
Μη κρατικά ΑΕΙ: Αμηχανία της κυβέρνησης μπροστά σε ζητήματα σύγκρουσης συμφερόντων
Στη Βουλή σήμερα η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό