Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το Πεκίνο θα επισκεφθεί ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έπειτα από επίσημη πρόσκληση της κινεζικής κυβέρνησης και θα απουσιάσει από την εκδήλωση στο Ζάππειο για την επέτειο των 51 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να παραστεί στις εκδηλώσεις για την 80ή επέτειο από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που θα λάβουν χώρα την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ-ουν θα παρακολουθήσουν επίσης την παρέλαση στο πλευρό του Σι Τζινπινγκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση στην πλατεία Τιεν Αν Μεν και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στο επίσημο γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν των διεθνών προσκεκλημένων ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.
Διαβάστε επίσης:
Συνέχεια στις παρεμβάσεις του μέσω αναρτήσεων δίνει ο Τσίπρας πριν το συνέδριο του Economist
Χατζηδάκης: Προανήγγειλε παρεμβάσεις 1,5 δισ. ευρώ για τη μεσαία τάξη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.