search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 09:34
MENU CLOSE

Ουκρανία: Ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones στο Κίεβο

03.09.2025 07:01
oukrania polemos 8887- new

Οι ουκρανικές μονάδες αντιαεροπορικής άμυνας επιχειρούν να αποκρούσουν ρωσική αεροπορική επίθεση στο Κίεβο, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η στρατιωτική διοίκηση της πρωτεύουσας, την ώρα που σε ολόκληρη τη χώρα ήχησαν συναγερμοί αεροπορικών επιδρομών λόγω προειδοποιήσεων για επιθέσεις με πυραύλους και drones.

Ο Τιμούρ Τκάτσενκο, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου, απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους μέσω της εφαρμογής Telegram να παραμείνουν στα καταφύγια μέχρι να δοθεί το πράσινο φως.

«Η αεράμυνα λειτουργεί στο Κίεβο! Μείνετε στα καταφύγια μέχρι να δοθεί το σύνθημα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Ο Τραμπ ρωτήθηκε για τις φήμες που τον φέρουν να είναι… νεκρός: «Είναι fake news»

Μήνυμα Μακρόν σε Νετανιάχου: Τίποτα δεν θα σταματήσει το κίνημα για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους

Η ICE αποκτά πρόσβαση σε ισραηλινό spyware που μπορεί να χακάρει τηλέφωνα και κρυπτογραφημένες εφαρμογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 09:34