ΔΕΥΤΕΡΑ 27.10.2025 17:46
MENU CLOSE

Τέμπη: Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα στοιχεία της δικογραφίας για τους γενικούς γραμματείς

08.09.2025 19:14

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνο Τζαβέλα διαβιβάστηκαν από τον εφέτη ανακριτή τα στοιχεία της δικογραφίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη που αφορούν τους πρώην Γενικούς Γραμματείς του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών της περιόδου 2016-2023.

Το Δικαστικό Συμβούλιο θα κρίνει αν μαζί με τον κ. Καραμανλή εξεταστούν και οι Γενικοί Γραμματείς με την ιδιότητα του συμμέτοχου, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ή σε περίπτωση που κριθεί ότι η ευθύνη τους είναι αυτοτελής τότε η ανάκριση στη Λάρισα θα ανοίξει ξανά και θα ξεκινήσει νέος κύκλος έρευνας για τους συγκεκριμένους εφτά.

Επισημαίνεται ότι η κύρια ανάκριση έκλεισε με 36 κατηγορουμένους και ο φάκελος της δικογραφίας διαβιβάστηκε τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Διαβάστε επίσης:

Εγνατία: Στις φλόγες φορτηγό – Συναγερμός στην Πυροσβεστική (Video)

Καλάβρυτα: «Αθεόφοβος» ηγούμενος επιχείρησε να πουλήσει εικόνες και Ευαγγέλια – Πώς έφτασε η αστυνομία στις συλλήψεις

Στην εντατική ασθενής της Ευρωκλινικής μετά από λάθος μετάγγιση αίματος – Συνελήφθησαν 2 γιατροί και μια νοσοκόμα

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.10.2025 17:46
Exit mobile version