search
ΤΡΙΤΗ 14.10.2025 01:47
MENU CLOSE

«Ειρήνη»: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπογραφή της συμφωνίας για τη Γάζα στο Σαρμ ελ Σέιχ

13.10.2025 23:10
mitsotakis meloni

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που συμμετείχε στη Σύνοδο για τη Γάζα στο Σαρμ ελ Σέιχ, ανάρτησε στο Χ βίντεο συνοδευόμενο από τη λέξη «Ειρήνη», σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο πρωθυπουργός είχε σύντομα τετ α τετ με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπτον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν και άλλους.

Διαβάστε επίσης:

Opinion Poll: «Κόκκινη κάρτα» στην κυβέρνηση από 7 στους 10 πολίτες – Απώλειες ΝΔ, στο 26,1% η δυνητική ψήφος για Τσίπρα

Πλεύρης: Σκληρή αντιμετώπιση για όσους θέλουν να έρχονται παράνομα, χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος που δικαιολογεί άσυλο

Άγριος καυγάς Άδωνι-Δάγκα στη Βουλή για τη συμφωνία για τη Γάζα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.10.2025 01:43