search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.10.2025 20:20
MENU CLOSE

Μπρους Γουίλις: «Οι κόρες του θρηνούν, τους λείπει πολύ ο πατέρας τους» λέει η σύζυγός του

15.10.2025 08:45
bruce-willis-new

Ολοένα και μεγαλύτερη επιδείνωση παρουσιάζει η υγεία του Μπρους Γουίλις έπειτα από τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια μορφή άνοιας που προκαλεί σταδιακό εκφυλισμό των περιοχών του εγκεφάλου που συνδέονται με την προσωπικότητα και τις γλωσσικές ικανότητες.

Μιλώντας στη Vogue Australia, η σύζυγος του Χολιγουντιανού σταρ, Έμμα Χέμινγκ, αποκαλύπτει ότι οι κόρες του αντιμετωπίζουν, πια, την κατάσταση του πατέρα τους ως μη αναστρέψιμη.

«Νομίζω ότι τα πηγαίνουν καλά, αναλογικά με τις συνθήκες, αλλά είναι δύσκολο. Θρηνούν, τους λείπει πολύ ο πατέρας τους. Χάνει σημαντικά ορόσημα, κάτι που είναι δύσκολο για αυτά» είπε για τη 13χρονη Μέιμπελ Ρέι και η 11χρονη Έβελιν Πεν.

«Δεν ξέρω αν τα παιδιά μου θα ανακάμψουν ποτέ, αλλά μαθαίνουν, όπως κι εγώ» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Βαλτινός: «Έχω συγχωρέσει πολλούς ανθρώπους γιατί κατάλαβα την ανεπάρκειά τους» (Video)

Η Ναόμι Γουότς απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ αλλά την παράσταση έκλεψε ο Τζακ Μπλακ (Video)

Νεκρός στα 51 του ο θρύλος της R&B D’Angelo

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.10.2025 20:18