Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μια συνταγή για αφράτο και λαχταριστό ψωμί του τοστ, με οδηγίες βήμα προς βήμα, για να το ετοιμάσετε για τους αγαπημένους σας και να πλημμυρίσετε το σπίτι σας με τις μυρωδιές του φρεσκοψημένου άρτου.
Μπορείτε να το σερβίρετε με τυριά και αλλαντικά, με αλμυρά αλείμματα, αλλά είναι υπέροχο και με βούτυρο – μέλι, μαρμελάδες και γλυκά spread.
500 γραμμάρια αλεύρι γ.ο.χ. δυνατό (κατά προτίμηση για τσουρέκι)
30 γραμμάρια βούτυρο + λίγο επιπλέον για το άλειμμα της φόρμας, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
20 γραμμάρια μαγιά νωπή (φρέσκια)
300 ml νερό χλιαρό
1 αυγό, χτυπημένο με το πιρούνι (για επάλειψη )
10 γραμμάρια αλάτι
Διαβάστε επίσης:
Μαλακά μπισκότα μήλου, της στιγμής
Εύκολη συνταγή για κοτόπουλο ποπ κορν
Κρέπες – φωλιές με τηγανητά αυγά μάτια
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.