search
ΤΡΙΤΗ 28.10.2025 15:35
MENU CLOSE

Δουκας για 28η Οκτωβρίου: Το «ΟΧΙ» του 1940 μας θυμίζει πως κάθε εποχή χρειάζεται τα δικά της «όχι»

28.10.2025 12:11
doukas (2)

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε δήλωση του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τονίζει την ιστορική και διαχρονική ανάγκη του αγώνα του Ελληνικού λαού απέναντι στην αδικία και τον φασισμό.

«Σήμερα, η καρδιά της Αθήνας χτυπάει δυνατά από υπερηφάνεια και συγκίνηση. Το “ΟΧΙ” του 1940 μας θυμίζει πως κάθε εποχή χρειάζεται τα δικά της “όχι”. Απέναντι στις απειλές του φασισμού, στην αδικία και στην υποβάθμιση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Τα νέα παιδιά αποτελούν την ελπίδα για μια διαφορετική, δημιουργική πορεία. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες!», αναφέρει στην ανάρτηση του.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας για την 28η Οκτωβρίου: «Οι νέες λαμπρές σελίδες της ιστορίας θα γραφτούν και πάλι από τον οργανωμένο λαό»

Αντώνης Σαμαράς για 28η Οκτωβρίου: «Πριν 85 χρόνια ο λαός είπε ΟΧΙ στην υποταγή»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η 28η Οκτωβρίου υπενθυμίζει τις μεγάλες αξίες που διέκριναν τον ελληνικό λαό» – «Απέναντί μας και σήμερα ο φασισμός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.10.2025 15:33