Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μία συμπλοκή που εκτυλίχθηκε τη νύχτα του Σαββάτου, έξω από το μπαρ Little Temple στην οδό 7 rue de la Paix-Marcel Paul, στο 1ο διαμέρισμα της Μασσαλίας, άφησε πίσω της έναν νεκρό και έναν τραυματία.
Το θύμα είναι 47χρονος πορτιέρης νυχτερινού κέντρου στο Παλιό Λιμάνι της πόλης. Ο άνδρας δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές και υπέκυψε στα τραύματά του επί τόπου. Τραυματίας είναι ένας 43χρονος, ο οποίος φέρει τραύμα στο χέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AFP από αστυνομικές πηγές, ο πορτιέρης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν πελάτη, στον οποίο είχε αρνηθεί την είσοδο στο κατάστημα. Η επίθεση σημειώθηκε μπροστά από μια ιρλανδική παμπ, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της περιοχής της Όπερας.
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαλευκάνουν τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου και να εντοπίσουν τον δράστη.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Χάος λόγω του shutdown στα αεροδρόμια – Ακυρώθηκαν πάνω από 1.000 πτήσεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.