Προαστιακός: Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε δίκυκλο στο κέντρο της Αθήνας – Εγκατέλειψε το σημείο ο μοτοσικλετιστής
Αναστάτωση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 10/11, στο δρομολόγιο του Προαστιακού της Αθήνας, Πειραιάς – Κιάτο, όταν η αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε δίκυκλο.
Καλά στην υγεία τους επιβάτες και προσωπικό της αμαξοστοιχίας
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, οι 53 επιβάτες και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο οδηγός του δικύκλου, που παραβίασε τη σχετική σήμανση, εγκατέλειψε το σημείο αμέσως μετά το περιστατικό.
Η αμαξοστοιχία παρέμεινε ακινητοποιημένη έως την ολοκλήρωση της αυτοψίας και της καταγραφής του περιστατικού από την Αστυνομία, η οποία έφθασε στο σημείο στις 20:21, και στη συνέχεια αναχώρησε με καθυστέρηση 44 λεπτών.
«Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής, το προσωπικό της Hellenic Train ενημέρωνε τους επιβάτες για κάθε εξέλιξη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Μεγάλα ύψη βροχής στα δυτικά και την Πελοπόννησο – Πού έβρεξε περισσότερο
Βορίζια: Τα τρία όπλα που «γάζωσαν» τον Καργάκη, η εντολή για τη βόμβα και οι… κουμπαριές