Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ραντεβού στο εντευκτήριο της Βουλής έχει δώσει με τα μέλη της Κ.Ο. της ΝΔ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το τέλος της «Ώρας του Πρωθυπουργού», στην οποία θα «αναμετρηθεί» με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την ακρίβεια και το ιδιωτικό χρέος.
Ο πρωθυπουργός και οι επιτελείς του έκριναν ότι η συζήτηση στη Βουλή έδινε μια καλή ευκαιρία για μια πιο χαλαρή κουβέντα με τους βουλευτές – οι οποίοι, το τελευταίο διάστημα εμφανίζουν μια νευρικότητα να την πούμε; Ανασφάλεια; Γενικότερα μια διάθεση για… πρωτοβουλίες.
Οι πληροφορίες λένε ότι το επόμενο διάστημα και με αφορμή και την εορταστική περίοδο ο Κ. Μητσοτάκης θα παραθέσει και δείπνα στα μέλη της Κ.Ο. της ΝΔ, προκειμένου να στείλει το μήνυμα ότι τα ακούει και ότι ενδιαφέρεται για τους προβληματισμούς τους.
Διαβάστε επίσης
Γενέθλια στο γραφείο για τη Δόμνα Μιχαηλίδου – Mε την οικογένειά της και συνεργάτες της (Video)
Ζορίζεται ο Κυριαζίδης με βουλευτική αποζημίωση 5.000 ευρώ: «Ευτυχώς δουλεύει και η σύζυγος»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.