search
ΤΕΤΑΡΤΗ 19.11.2025 13:27
MENU CLOSE

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέκου Φλαμπουράρη

19.11.2025 10:46
alekos_flampouraris_new

Με ενός λεπτού σιγή η Ολομέλεια της Βουλής απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Αλέκου Φλαμπουράρη που έφυγε χθες από τη ζωή.

Στην έναρξη της συνεδρίασης του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, εξέφρασε τη λύπη όλων των κομμάτων για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη. Όσοι βρεθήκαμε μαζί του στα έδρανα θα θυμόμαστε την ήρεμη φύση και την ευγένειά του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στο κόμμα του», ανέφερε, ζητώντας από το Σώμα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Διαβάστε επίσης:

Η ξεχωριστή αγάπη του Αλέκου Φλαμπουράρη για την Αίγινα, η πολιτική «παρέα της» και η τρέλα για την ΑΕΚ

Κώστας Τασούλας: «Γεφυροποιός» για το πολιτικό σύστημα ή παρεμβάσεις πέραν από το θεσμικό του ρόλο;

Το δημοψήφισμα του ’15 διαχωριστική γραμμή του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Τσίπρα – Υψηλοί τόνοι με το βλέμμα στο κέντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.11.2025 13:26