Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τον «δράκο» που επιτίθεται σε γυναίκες στον Άλιμο, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες επιτέθηκε και σε γυναίκες στον Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περιστατικά που έχουν καταγγελθεί είναι τουλάχιστον τρία.
Μια εκ των καταγγελλουσών φέρεται να περπατούσε στην οδό Χατζηκυριάκου πηγαίνοντας στη δουλειά της και στη συμβολή με την οδό Σπύρου Τρικούπη ένιωσε πως κάποιος την ακολουθούσε.
Η γυναίκα γύρισε και είδε τον άγνωστο άντρα, ο οποίος την θώπευσε.
Σύμφωνα με την μαρτυρία της, πρόκειται για ένα μελαμψό άνδρα, με έντονα χαρακτηριστικά προσώπου, με μαύρα μαλλιά και μάτια, με ύψος 1,65-1,70.
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για τον «δράκο» του Αλίμου, με τις έρευνες να συνεχίζονται.
Διαβάστε επίσης
Διασωληνωμένος 12χρονος στο Παίδων – Mετά από σοβαρά εγκαύματα στο τζάκι του σπιτιού του
Επεισόδιο μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων στην Κρήτη: 10 προσαγωγές
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.