Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με ένα προσεκτικά διατυπωμένο «καρφί» προς το τέλος της ομιλίας του, απάντησε ο πρωθυπουργός στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σχολίαζε μεγαλοφώνως καθ’ όλη τη διάρκεια της τοποθέτησής του – υποχρεώνοντας, μάλιστα, τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, να της κάνει παρατήρηση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν «τσίμπησε», ωστόσο, απευθυνόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και μιλώντας για το μετρό της Θεσσαλονίκης, είπε «ελάτε, κ. Κωνσταντοπούλου, να πάμε μαζί βόλτα να δείτε πώς θα φτάσει μέχρι την Καλαμαριά, για να μην γκρινιάζετε συνέχεια, αγαπάτε και τη Θεσσαλονίκη».
Όχι, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν σταμάτησε να σχολιάζει…
Διαβάστε επίσης
Βραδιά δείπνων μετά τον προϋπολογισμό
Το πάει σε πόλεμο ο Αλέξη Τσίπρας με τους πρώην συντρόφους του
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.