Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με μπλουζάκι «Ξεκουμπιστείτε από τη Μινεάπολη» εμφανίστηκε ο βραβευμένος κωμικός Τζίμι Κίμελ στο σόου του το βράδυ της Τετάρτης.
Ο κωμικός πήρε θέση για τη δολοφονία της 37χρονης Ρενέ Νικόλ Γκούντ από πράκτορα του ICE, τονίζοντας ότι στα επίμαχα βίντεο δεν φαίνεται να χτυπά τον πράκτορα, όπως υποστηρίζει η διοικηση Τραμπ.
Δείτε το επίμαχο απόσμασμα στο 7. 25
«Αυτός ο μανιακός δεν σκοτώνει κόσμο μόνο στο εξωτερικό. Πράκτορας του ICE πυροβόλησε και σκότωσε μία 37χρονη άοπολη γυναίκα κατά τη διάρκεια επιχείρησης στη Μινεάπολη. Είναι εκεί και καλά για να μας προστατεύουν», είπε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ, ότι η Γκουντ πάτησε τον πράκτορα, είπε «Είδα το βίντεο. Δεν είδα να πατάνε κάποιον. Μου φάνηκε ότι μια γυναίκα φοβήθηκε, προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητο και την πυροβόλησαν. Αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο Κίμελ εμφάνισε μπλουζάκι που έγραφε «Ξεκουμπιστείτε από τη Μινεάπολη», απηχώντας τα λεγόμενα του δημάρχου της Μινεάπολις.
Διαβάστε επίσης
«Σήμα κινδύνου» από μεγαλομέτοχο της Warner Bros Discovery για την απόρριψη της Paramount
Γιώργος Παπαδάκης: Το «αντίο» του Αντώνη Δελλατόλα και του Ντίνου Σιωμόπουλου (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.