Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι εξελίξεις πρόλαβαν τις εξελίξεις. Χωρίς την Άννα Λιβαθυνού καλημερισε τους τηλεθεατές νωρίτερα σήμερα (22/1) ο Παναγιώτης Στάθης από το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.
Έπειτα από τα πρώτα πλάνα της Αθήνας και άλλων πόλεων της περιφέρειας μετά τη χθεσινή σφοδρή κακοκαιρία, ο παρουσιαστής ενημέρωσε ότι ο κύκλος συνεργασίας και παρουσίας της Λιβαθυνού στην εκπομπή ολοκληρώθηκε.
Την ευχαρίστησε (τρεις φορές μάλιστα) για τη συνεργασία και συμπαρουσίαση που είχαν τους προηγούμενους μήνες από την αρχή της σεζόν και της ευχήθηκε κάθε καλό στο επόμενο «βήμα» της στον σταθμό.
«Εμείς θα συνεχίσουμε αταλάντευτα πάνω στη γραμμή που έχουμε χαράξει για την ενημέρωση τη δική σας και την επικοινωνία μαζί σας», είπε ο Στάθης και συνέχισε στην παρουσίαση της ατζέντας θεμάτων της σημερινής εκπομπής.
Διαβάστε επίσης
«Γκολ» τηλεθέασης από τον Ολυμπιακό την Τρίτη (20/1)
ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ολική επαναφορά με ψηφιακό εκσυγχρονισμό και σχέδιο για επανατοποθέτηση στον ανταγωνισμό
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.