ΣΑΒΒΑΤΟ 07.02.2026 20:24
MENU CLOSE

Βόλος: Τη Δευτέρα απολογείται η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία της 7χρονης κόρης της

07.02.2026 16:07

Εννέα φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας της 7χρονης κόρης της, εντοπίστηκαν στο κινητό της 38χρονης που συνελήφθη χθες στον Βόλο.

Στη συνέχεια, αφού εντοπίστηκε η κάτοχος της συσκευής από τους αστυνομικούς, εκδόθηκε από σχετικό Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου και πραγματοποιήθηκε έρευνα και στην συσκευή, βρέθηκαν εννέα φωτογραφίες με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης της ανήλικης κόρης της.

Ακολούθησε κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της 38χρονης, όπου βρέθηκαν σε διαφορετική συσκευή κινητής τηλεφωνίας οι φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης, αποθηκευμένες σε cloud server και συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Στον εισαγγελέα η μητέρα

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η εισαγγελέας υπηρεσίας της άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Εκεί ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες 38χρονη γυναίκα μητέρα τριών ανήλικων παιδιών φέρεται να συνελήφθη από αστυνομικούς έπειτα από βούλευμα που εκδόθηκε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία είχε κινητοποιήσει τις αρχές εδώ και καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Ο «Ρουβίκωνας» πλήρωσε τις ζημιές στην εταιρεία που χτύπησε με βαριοπούλες κατά λάθος

Δολοφονία στη Νέα Πέραμο: Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 27χρονο επιχειρηματία

Υπουργείο Παιδείας για επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οι ευθύνες θα ζητηθούν και θα αποδοθούν» – Διορία 48 ωρών

ΣΑΒΒΑΤΟ 07.02.2026 20:22
Exit mobile version