Κορυφαίο σε τηλεθέαση για μια ακόμη ημέρα (17/2) το prime time του Alpha
Έχει γίνει κατάσταση πια. Τις ημέρες που μεταδίδονται οι σειρές «Να μ’ αγαπάς» και «Άγιος έρωτας» οι πιθανότητες να εμφανιστεί κάποιο άλλο πρόγραμμα στις πρώτες δύο θέσεις της κλίμακας Nielsen είναι ελάχιστες.
Κατά μία θέση, αυτή τη φορά, υποχώρησαν η «Ράδιο αρβύλα» και η «Μια νύχτα μόνο», που είχαν την ίδια ακριβώς επίδοση, αλλά τη μεταξύ τους διαφορά έκριναν τα δεύτερα δεκαδικά ψηφία στα ποσοστά τους, για την κατάταξη στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο.
Έκτος σε δημοφιλία ήταν ο «Τροχός της τύχης» και στην έβδομη θέση επέστρεψε το δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος σε σχέση με τη Δευτέρα, η συγκέντρωση και ο επιμερισμός τηλεθεατών σε προγραμματικές προτάσεις ήταν προς τα πάνω αντιστοίχως, και αποτυπώθηκε στις επιδόσεις ακόμα και των προγραμμάτων που διακρίθηκαν στις χαμηλότερες θέσεις του Top 10 της προηγούμενης ημέρας.
Διαβάστε επίσης:
Κορυφαία τηλεθέαση ο Alpha και την Τρίτη (17/2)
Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου