search
ΠΕΜΠΤΗ 26.03.2026 07:44
MENU CLOSE

Μαρούσι: Επιχείρησαν να κλέψουν σταθμό φόρτισης αυτοκινήτων και έπαθαν ηλεκτροπληξία

03.03.2026 09:43
fortistes new

Ηλεκτροπληξία έπαθαν δυο άνδρες Πακιστανικής καταγωγής που προσπάθησαν να κλέψουν μια εγκατάσταση με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι δυο άνδρες, 51 και 35 ετών έβαλαν στόχο τον ηλεκτρικό φορτιστή οχημάτων, πιθανότατα για να πάρουν τον χαλκό που είχε μέσα.

Στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν όμως τη συσκευή, τους χτύπησε ρεύμα.

Οι δύο άνδρες έπαθαν ηλεκτροπληξία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ένας από αυτούς νοσηλεύεται μάλιστα σε σοβαρή κατάσταση. Αποτέλεσμα της απόπειρας ήταν να μείνει, προσωρινά, χωρίς ρεύμα η γύρω περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός στην Ήπειρο: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της ευλογιάς των προβάτων

Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό για τη δολοφονία ηλικιωμένου το 2017 – Οι πλάκες χρυσού και η τρίχα που «έλυσε» τον γρίφο

Βόλος: Nεκρή ηλικιωμένη σε ασανσέρ ξενοδοχείου – Το τραύμα στο κεφάλι και το επικρατέστερο σενάριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 26.03.2026 07:42