Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το δικό τους σχόλιο για τον θόρυβο που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα περί δήθεν χωρισμού της Ελένης Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, έκαναν στον αέρα της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο» οι δημοσιογράφοι Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα.
Σχολιάζοντας όσα γράφτηκα τις ημέρες που πέρασαν, ο Ντίνος Σιωμόπουλος είπε: «Σώνει και καλά να χωρίσει η Ελένη με τον Μάκη, άντε από ‘δω! Κάποιος πέταξε μια μπαρούφα τώρα…».
«Ο καθένας λέει ότι του ‘ρχεται σε αυτή τη χώρα», πρόσθεσε από την πλευρά της η Στέλλα Γκαντώνα.
Λίγο αργότερα, ενώ παρουσίαζαν τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου, οι δύο παρουσιαστές είπαν για τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διακινούνται:
ΝΤ.Σ.: «Εμένα, μου κάνει εντύπωση που βγαίνουν κάποιοι άνθρωποι και έχουν και αποκλειστικές πληροφορίες»
ΣΤ.ΓΚ.: «Τώρα, θέλεις να σου πω ότι στο παρά ένα έχουμε σώσει εδώ πράγματα που δεν σώζονται…»
ΝΤ.Σ.: «Και η βλακεία είναι ανίκητη!»
Διαβάστε επίσης:
Ο Μπραντ Πιτ στη Νέα Μάκρη: Βίντεο με την άφιξή του με σκάφος στο λιμανάκι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.