search
ΚΥΡΙΑΚΗ 15.03.2026 17:16
MENU CLOSE

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε τον σκύλο της συντρόφου του μπροστά στα μάτια της – Χειροπέδες και στους δύο

15.03.2026 15:43
skylos new

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ζευγάρι που συνελήφθη, χθες Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενο για κακοποίηση ζώου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 47χρονος κακοποιούσε τον σκύλο του συντρόφου του, μπροστά στα μάτια της 33χρονης κηδεμόνα του ζώου, στην περιοχή των Συκεών.

Αστυνομικοί συνέλαβαν και τους δύο και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την προστασία των ζώων.

Σε βάρος τους βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία στα βενζινάδικα: Στο τραπέζι το «λουκέτο» – Αποφάσεις μέσα στην εβδομάδα

Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε Αιγύπτιος ναύτης στο λιμάνι

Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση ο 19χρονος φίλος του θύματος – Την Τετάρτη η απολογία του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.03.2026 17:11