Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συναγερμός σήμανε στο Καστελόριζο για σκάφος της Frontex, που βούλιαξε έξω από το Λιμάνι της Μεγίστης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προσέκρουσε σε ξέρα κατά τη διάρκεια ελιγμού, με συνέπεια να βυθιστεί.
Στο σκάφος επέβαιναν έξι άτομα, δύο εκ των οποίων έχουν τραυματιστεί, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά. Οι τραυματίες μεταφέρονται με ελικόπτερο Σινούκ, από το Καστελόριζο στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
«Δεν έχει διευκρινιστεί αν χτύπησε σε ξέρα, αν χτύπησε σε κορμό που επέπλεε ανοιχτά του λιμανιού ή αν το ναυάγιο οφείλεται σε κακό χειρισμό» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος του νησιού, κ. Ασβέστης.
Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος που εδρεύει στο νησί, το οποίο περισυνέλεξε τους ναυαγούς.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Διαβάστε επίσης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.