search
ΤΡΙΤΗ 31.03.2026 14:58
MENU CLOSE

Ο Σαμαράς, ο Καραμανλής και τα συμπεράσματα σε Μαξίμου και Πειραιώς

31.03.2026 07:45
karamanlis_samaras_new_123

Τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς χθες στο Πολεμικό Μουσείο κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μάζη μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ. Γενικά, μιλώντας με «γαλάζια» στελέχη, η εντύπωση που αποκόμισαν ήταν ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν αφίσταται των θέσεών του – κάτι που δεν προκαλεί καμία εντύπωση.

Αυτό που, όπως μαθαίνει η στήλη, προβληματίζει Μαξίμου και Πειραιώς, ήταν η παρουσία στην εκδήλωση του έτερου πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μοιάζει το τελευταίο διάστημα να δημιουργεί… δίδυμο με τον Α. Σαμαρά και να προσεγγίζει τις θέσεις και τις απόψεις του διαδόχου του στο τιμόνι της ΝΔ.

Ο προβληματισμός έγκειται στο γεγονός ότι ο Κ. Καραμανλής πάντα έμοιαζε πιο «θεσμικός» στις προσεγγίσεις του, ενώ ο Α. Σαμαράς ήταν πιο αιχμηρός. Η συχνή κοινή παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών, λένε κάποιες «γαλάζιες» πηγές, μπορεί να προϊδεάζει και για κοινά «πυρά» κατά της κυβέρνησης που, παρά τις «ανάσες» που πηρέ το τελευταίο διάστημα, παραμένει πιεσμένη.

Ίδωμεν.

Διαβάστε επίσης

Οι 20+1 φωτογραφίες του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

Το βίντεο του Λευκού Οίκου για την 25η Μαρτίου: «Ζήτω η Ελλάδα, God Bless America»

Τρέχει – και δε φτάνει… – η κυβέρνηση για το Fuel Pass

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 31.03.2026 14:58