Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα έχει αλλάξει περισσότερο τα τελευταία τρία χρόνια από ό,τι σε ολόκληρη την προηγούμενη δεκαετία. Τα SUV συνεχίζουν να κυριαρχούν στις πωλήσεις, τα υβριδικά έχουν γίνει mainstream και τα ηλεκτρικά, από niche επιλογή, έχουν αρχίσει να διεκδικούν σοβαρό μερίδιο.
Σε αυτό το περιβάλλον, υπάρχει πλέον ένα μοντέλο που όχι απλώς πρωταγωνιστεί στην κατηγορία του, αλλά καταφέρνει να ξεπερνά ακόμα και καθιερωμένες θερμικές προτάσεις σε πωλήσεις.
Στη μεσαία κατηγορία D, το Tesla Model 3 αποδεικνύει ότι η ηλεκτροκίνηση δεν είναι απλώς το μέλλον, αλλά και το παρόν. Με 130 ταξινομήσεις και μερίδιο 47,45% στο σύνολο της κατηγορίας, αλλά κυρίως με 117 μονάδες μέσα στον Μάρτιο και ένα εντυπωσιακό 68,02% στο μηνιαίο μερίδιο, αφήνει πίσω μοντέλα όπως το Skoda Octavia και δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα.
Διαβάστε περισσότερα στο autotypos.gr
Διαβάστε επίσης:
Τα 2 supermini που ξεπέρασαν το Toyota Yaris σε πωλήσεις
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 57χρονος μεθυσμένος οδηγός Ι.Χ.
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 50χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.