Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε και επίσημα στην κεντρική πολιτική σκηνή. Στην χθεσινή εκδήλωση στο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι έδωσε το σήμα για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς, ενώ έδωσε ραντεβού με το πολιτικό του ακροατήριο για τον Ιούνιο, οπότε πιστεύεται ότι θα παρουσιάσει το κόμμα του.
Σε βίντεο με τα παραλειπόμενα από την εκδήλωση στο Χαλάνδρι φαίνονται πολίτες να τον αγκαλιάζουν και να του φωνάζουν «Καλώς ήρθες, πρόεδρε», «Έλα Αλέξη».
«Μην βιάζεστε ρε παιδιά, όλα θα γίνουν» απαντάει εκείνος και δίνει υπόσχεση ότι σύντομα «Θα υπάρχει η παράταξη που θα μπορεί να τον κερδίσει».
Σε άλλο σημείο ένας ηλικιωμένος του λέει ότι ήρθε από το Κιλκίς για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.
«Γκρέμισε τον Μητσοτακισμό», του λέει άλλος.
Διαβάστε επίσης
Αλέξης Τσίπρας: Η ατάκα με τον θεριστή που… έγραψε (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.