Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η δυναμική που από ό,τι φαίνεται έχει αναπτύξει ο Akylas με το «Ferto» καθώς βρίσκεται στο… χωλ της Eurovision λειτουργεί σαν τροφή για σενάρια ανατροπής των προγνώσεων και των στοιχημάτων.
Σήμερα το πρωι, μόλις 12 ώρες πριν από τον Α’ ημιτελικό του τραγουδιστικού θεσμού στον οποίο ο Akylas είναι τέταρτος σε σειρά παρουσίασης, οι στοιχηματικές εμφανίζουν την Ελλάδα με ποσοστό 21% πιθανοτήτων για την πρώτη θέση της Eurovision.

Πριν από ένα 24ωρο το ποσοστό πιθανοτήτων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του διαγωνισμό για τον Akylas και το «Ferto» ήταν στο 13%.

Η Φινλανδία με το «Φλογοβόλο» παραμένει φαβορί με ποσοστό πιθανοτήτων αισθητά βελτιωμένο. Μέσα σε λίγη ώρα οι προβλέψεις μεταβλήθηκαν σε 49% από 34%, νωρίτερα.
Διαβάστε επίσης
Eurovision 2026: Σήμερα ο πρώτος ημιτελικός – Σε ποια θέση θα εμφανιστεί ο Akylas
NYT: Πώς το Ισραήλ μετέτρεψε τη σκηνή της Eurovision σε εργαλείο γεωστρατηγικής επιρροής
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.