search
ΠΕΜΠΤΗ 28.05.2026 11:53
MENU CLOSE

Χανιά: Στη ΜΕΘ 30χρονος από το Κολυμπάρι – Τον μαχαίρωσαν στην καρδιά μέσα στο σπίτι του

28.05.2026 10:47
ekav_asthenoforo
αρχείου Eurokinissi

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένας 30χρονος άνδρας, καθώς εντοπίστηκε αργά τη νύχτα μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στο Κολυμπάρι.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο άνδρας έφερε σοβαρό τραύμα στο θώρακα και υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργείο από τους θωρακοχειρουργούς του Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μαχαίρι φαίνεται να τον βρήκε στην καρδιά με την κατάσταση του άνδρα που νοσηλεύεται να είναι σήμερα σταθερή.

Οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε τραυματισμένος ο άνδρας, διεξάγοντας έρευνα ενώ η κατάθεση του τραυματία μόλις το επιτρέψει η υγεία του αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων.

Διαβάστε επίσης:

Βέροια: Έσωσαν 5 μικρά αγριογούρουνα και τη μητέρα τους – Είχαν πέσει σε στέρνα (Video)

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Μυλωνάκης (video)

Πυροβολισμοί στα Πατήσια: Άφαντος ο τέταρτος δράστης, εκτός κινδύνου το θύμα – Βίντεο ντοκουμέντο πριν την επίθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.05.2026 11:53