Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι διέταξε τον στρατό της χώρας να αναλάβει τον έλεγχο του 70% της Λωρίδας της Γάζας, παραβιάζοντας τους όρους μιας εύθραυστης εκεχειρίας που τέθηκε σε ισχύ τον Οκτώβριο.
«Αυτή τη στιγμή πιέζουμε τη Χαμάς. Τώρα ελέγχουμε το 60% του εδάφους στη Λωρίδα. Ξέρετε, ήμασταν στο 50, μετακινηθήκαμε στο 60. Η οδηγία μου είναι να μετακινηθούμε στο… 70%», δήλωσε την Πέμπτη, σε συνέδριο σε έναν κατεχόμενο οικισμό της Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με βίντεο που προβλήθηκε από το ισραηλινό δίκτυο Channel 12.
Όταν το πλήθος φωνάζει «100%!», ο Νετανιάχου απαντά:
«Περιμένετε, ας ξεκινήσουμε με τη σειρά. Πρώτα το 70%. Ας ξεκινήσουμε με αυτό».
Διαβάστε επίσης:
Η Τουρκία αποκλείει την Κύπρο από τις προετοιμασίες για τη σύνοδο κορυφής για το κλίμα COP31
Le Petit Journal: Η UNESCO επαναφέρει το ζήτημα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.