search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.05.2026 18:35
MENU CLOSE

Παιανία: Στη ΜΕΘ 12χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι – Παραβίασε STOP και παρασύρθηκε από ΙΧ

29.05.2026 10:24
ilektriko_patini_new

Στην Εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται ένας 12χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο 23/5 στην Παιανία, ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο ανήλικος οδηγούσε πατίνι χωρίς κράνος και με μεγάλη ταχύτητα, ενώ μιλούσε και στο κινητό περνώντας τα STOP στον δρόμο χωρίς έλεγχο.

Σε μια διασταύρωση που παραβίασε το STOP, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και κατέληξε στη ΜΕΘ, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, οι προσελεύσεις ανηλίκων με τραυματισμούς από ηλεκτρικά πατίνια συνεχίζονται.

Όπως σημειώνει, μόνο μέσα στον Μάιο, περισσότερα από 80 παιδιά ηλικίας έως 16 ετών χρειάστηκε να μεταφερθούν στα παιδιατρικά νοσοκομεία λόγω ατυχημάτων με ηλεκτρικά πατίνια.

Ταυτόχρονα, στα γενικά νοσοκομεία υπάρχει επίσης αυξημένη προσέλευση τραυματιών ενηλίκων από ηλεκτρικά πατίνια, με το 80% εξ αυτών να μην διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης και να μην φορούν κράνος.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Μοναξιά, υπογεννητικότητα και γηρατειά το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας (PDF)

Νάουσα: Πολυέλαιος… ξεκόλλησε από το ταβάνι και έπεσε σε δικηγόρο μέσα στο Πρωτοδικείο!

Φωτιά σε βιοτεχνία αρτοποιημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.05.2026 18:35