search
ΣΑΒΒΑΤΟ 30.05.2026 18:22
MENU CLOSE

Μηχανική βλάβη στο «Ήλιδα Ντόλφιν» με 54 επιβαίνοντες – Πορεύται με μειωμένη ταχύτητα στους Παξούς

30.05.2026 17:24
demeno-ploio_2608_1920-1080_new

Βλάβη στην αριστερή κυρία μηχανή παρουσίασε το «Ήλιδα Ντόλφιν» κατά την εκτέλεση δρομολογίου από Κέρκυρα προς Παξούς. Το σκάφος μεταφέρει 48 επιβάτες 6 άτομα προσωπικό.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το «Ήλιδα Ντόλφιν» κατευθύνεται – εξαιτίας της μηχανικής βλάβης – με μειωμένη ταχύτητα στους Παξούς.

Όταν φτάσει στον προορισμό του, θα γίνουν οι απαραίτητες επισκευές, μετά την ολοκλήρωση των οποίων θα εξεταστεί πότε θα μπορέσει να εκτελέσει επόμενο δρομολόγιο.

Οι καιρικές συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή είναι καλές.

Διαβάστε επίσης:

«Βούλιαξαν» οι παραλίες της Αττικής – …Τριήμερο στις ακτές για όσους έμειναν στην πόλη

Τρόμος στη Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε πίστα καρτ και σήκωσε τα πάντα (Video)

«Μπλε Φεγγάρι»: Πότε και πώς θα απολαύσουμε την εντυπωσιακή πανσέληνο του Μαϊου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.05.2026 18:21