search
ΣΑΒΒΑΤΟ 30.05.2026 11:48
MENU CLOSE

Ο Τόνι Σαλούμπ του «ντετέκτιβ Μονκ» επιστρέφει στη μικρή οθόνη με νέα σειρά

30.05.2026 10:43
detective monk (1)

Ο σταρ του «Ντετέκτιβ Μονκ», Τόνι Σαλούμπ (Tony Shalhoub) εντάσσεται στο καστ της νέας σειράς του CBS, «Einstein». 

Η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με σκοπό η σειρά να κάνει πρεμιέρα την τηλεοπτική σεζόν 2026-27.

Με τον ρόλο αυτό, ο Σαλούμπ συναντά ξανά τον δημιουργό- εκτελεστικό παραγωγό του «Monk», Άντι Μπρέκμαν (Andy Breckman), καθώς και τον σκηνοθέτη-εκτελεστικό παραγωγό Ράντι Ζισκ (Randy Zisk).

Οι Μπρέκμαν και Ζισκ συνυπογράφουν την εκτέλεση παραγωγής και στο «Einstein». 

Η σειρά ακολουθεί τον Lewis Einstein (Μάθιου Γκρέι Γκάμπλερ), τον ευφυή αλλά ασιμβίβαστο δισέγγονο του Άλμπερτ Άινσταϊν.

Διαβάστε επίσης:

«Δύο Φωνές, Μια Ζωή»

O Κωστής Μαραβέγιας φέρνει το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου

Ozzy Osbourne: Avatar του «Πρίγκιπα του Σκότους» με AI θα παρουσιαστεί σε Βρετανία και ΗΠΑ (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.05.2026 11:48