Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την άποψή της για την Αναστασία Γιάμαλη εξέφρασε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο «After Dark», το βράδυ του Σαββάτου.
Μιλώντας στη στήλη «Δάγκωσε τη γλώσσα σου», η δημοσιογράφος ανέφερε πως δεν μπορεί να παρακολουθήσει την παρουσιάστρια της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα» γιατί -όπως είπε- θεωρεί πως ακολουθεί κομματική γραμμή.
«Εγώ θα πω ότι την εκτιμώ τη συνάδελφο, αλλά μου θυμίζει Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ θα προτιμούσα οι δημοσιογράφοι να είμαστε αμέτοχοι όταν σχολιάζουμε πολιτικά πρόσωπα. Είναι πολύ τυχερή που είναι σε ένα τόσο δυνατό Μέσο, όπως το Mega, που της δίνει χώρο και χρόνο να λέει όλα αυτά που λέει», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.
«Έχει πολύ ταλέντο στον λόγο και είναι καλή δημοσιογράφος, αλλά δεν μου αρέσει που βάφεται τόσο πολύ κομματικά. Με κουράζει και είναι ο λόγος που δεν την παρακολουθώ», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Ράπτης για Ουγγαρέζο: «Είχε πάει στον διευθυντή να του πει ότι “το παιδί δεν κάνει, ας φύγει”»
Το μήνυμα της Τσιμτσιλή στην Τίνα Μεσσαροπούλου (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.