Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μια αποκάλυψη για την υπόθεση των παράνομων αγροτικών επιδοτήσεων μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ, έκανε ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, υποστηρίζοντας ότι ήδη από το φθινόπωρο του 2021 είχε ενημερώσει τη Δικαιοσύνη για το ζήτημα.
Όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, «στις 23 Νοεμβρίου 2021 ως Περιφερειάρχης κατέθεσα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φάκελο με στοιχεία που αφορούσαν ψευδείς δηλώσεις αγροτικών εκτάσεων στην περιοχή».
Όπως υποστήριξε -μεταξύ άλλων- «τα ποσά των παράνομων επιδοτήσεων που προέκυπταν για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έφθαναν τα 15,7 εκατ. ευρώ».
Διαβάστε επίσης:
Επεισόδιο με πυροβολισμό στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – Ένας τραυματίας
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Ασπρόπυργο – Παραμένουν στο σημείο οι δυνάμεις (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.