Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σοκ στη Λαμία, από… επιδειξία που αποφάσισε να δείξει τα γεννητικά του όργανα μέρα μεσημέρι σε δύο γυναίκες που περπατούσαν στον δρόμο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Λαμίας, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λεωσθένους, με τον επιδειξία να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έβγαλε τα γεννητικά του όργανα μπροστά στις δύο γυναίκες την ώρα που εκείνες διέσχιζαν τη διάβαση πεζών. Παρά την έκπληξη και την ταραχή που ένιωσαν, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και αντέδρασαν άμεσα, σύμφωνα με το lamiareport.
Οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Όπως ανέφεραν, όταν του φώναξαν για τη συμπεριφορά του, εκείνος προσπάθησε αρχικά να απομακρυνθεί, αλλά τελικά παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ οι δύο γυναίκες ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν να κινηθούν νομικά εναντίον του. Όπως τόνισαν στο LamiaReport με την καταγγελία του περιστατικού ελπίζουν ότι θα δοθεί η αφορμή στις αρχές να ζητήσουν την ψυχιατρική αξιολόγηση του συγκεκριμένου ανθρώπου, καθώς είναι φανερό ότι χρήζει βοήθειας.
Διαβάστε επίσης:
Αττική: Στη φάκα των αρχών κύκλωμα κοκαΐνης – Ο εγκέφαλος, οι «καβάτζες», η «μπριζόλα» και η «μπύρα» – Ο… τζίρος των 900.000 ευρώ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.