search
ΠΕΜΠΤΗ 18.06.2026 14:06
MENU CLOSE

Θύμα απάτης ηλικιωμένη στην Κηφισιά – Πώς της «έφαγαν» 100.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα

18.06.2026 11:38
kosmimata_pixabay

Θύμα απάτης έπεσε μια 78χρονη στην Κηφισιά, όταν άγνωστοι που προσποιήθηκαν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ κατάφεραν να της αποσπάσουν περίπου 100.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, περίπου στις 20:15, στην οδό Παστέρ.

Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την 78χρονη και, προσποιούμενοι υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, κατάφεραν να την πείσουν να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα και να τα τοποθετήσει σε σακούλα.

Στη συνέχεια, η ηλικιωμένη άφησε τη σακούλα σε εξωτερικό σημείο του σπιτιού της, όπως της είχαν υποδείξει οι επιτήδειοι, οι οποίοι απέσπασαν περίπου 100.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για διορισμό πραγματογνώμονα

Δίψα στα νησιά παρά τις βροχές: Τουρισμός, λειψυδρία και αφαλατώσεις αλλάζουν τον χάρτη του Αιγαίου

Χειροπέδες σε 19χρονο για μπαράζ κλοπών στη Ρόδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.06.2026 14:06