Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣε προληπτική εκκένωση του δήμου Αλντέα ντελ Φρέσνο, περίπου 60 χιλιόμετρα δυτικά της Μαδρίτης, προχώρησαν οι ισπανικές Αρχές, εξαιτίας της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς που εξακολουθεί να μαίνεται εκτός ελέγχου στην περιοχή.
Περίπου 3.500 κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, ακολουθώντας τις οδηγίες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Όπως έγινε γνωστό μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Χ, οι Αρχές απέστειλαν επείγουσα ειδοποίηση στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών, καλώντας τους να απομακρυνθούν άμεσα και να μεταβούν σε γειτονικό δήμο, ώστε να μην τεθούν σε κίνδυνο από την εξάπλωση της φωτιάς.
Διαβάστε επίσης:
Επίσκεψη Σι Τζινπίνγκ στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβρη
Διπλωματία, απειλές και το ενδεχόμενο κλιμάκωσης: Πίεση Τραμπ για συμφωνία ή προετοιμασία σύγκρουσης;
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.