Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣυγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο Ανδρών έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας, με μια ανάρτηση που είχε βιωματικές αναφορές και στην προσωπική του εμπειρία από την ενασχόλησή του με τον Αθλητισμό.
«Όσοι περάσαμε από τον αθλητισμό ξέρουμε ότι αυτά τα μετάλλια δεν κερδίζονται μόνο στον αγώνα.
Κερδίζονται στις ατέλειωτες προπονήσεις που κανείς δεν βλέπει, στις ώρες δουλειάς τα ξημερώματα, αργά το βράδυ, την περίοδο που όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σου είναι διακοπες. Εκεί χτίζεται ο χαρακτήρας του αθλητή.
Ο Θοδωρής Βλάχος και τα παιδιά της εθνικής δεν ανέβασαν ψηλά μόνο την ελληνική σημαία.
Ανέβασαν το ύψος των ονείρων του κάθε παιδιού που κολυμπάει σε μια πισίνα, τρέχει σε ένα στάδιο, προπονείται νυχθημερόν σε αντίξοες συνθήκες.
Το όνειρο ότι κάποτε μπορούν και αυτά να βρεθούν στη θέση των παιδιών της εθνικής ομάδας πόλο. Μπράβο παιδιά. Μας κάνατε περήφανους» έγραψε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Διαβάστε επίσης:
Το «ευχαριστώ» της Ζωής στον ΣΥΡΙΖΑ και την Έλενα Ακρίτα
Ο Γερουλάνος, η «Τράτα» και το… Μουντιάλ
Η «παράξενη κοπέλα» του Παναγιώτη Δουδωνή
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.